Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Ambasad’Or Events

Ambasad’Or Events

Ambasad’Or Events – 10.000 de mp. de Fericire

Ne plac poveştile cu final fericit! De aici vine şi filosofia Ambasad’Or : Zâmbeşte, Bucură-te, Petrece! Orice-am face, tu eşti în centrul atenţiei noastre. De asta, atunci când vrei să lucrezi lângă cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citeşti acest text, ai ales deja!

Ai fost vreodată la un eveniment care ţi-a creat senzaţia că atingi o bucăţică de catifea? Ceva fin, elegant, cu un parfum aparte. Exact ca un coniac franţuzesc. Prietenii, colaboratorii sau angajaţii îţi sunt alături.
Ambasad’Or Events primeşte până la 1000 de invitaţi pentru evenimente corporate sau familiale în cele 4 Supersaloane dar şi în Ambasad’Or Grand Ballroom

Restaurante nunta

Drumul Odaii, Nr. 34-36, Otopeni

0728700336

www.ambasador-events.ro

Cere informatii

Servicii

Restaurante nunta

Ambasad’Or Events iţi oferă o locaţie de nuntă deosebită unde te poţi bucura alături de până la 1000 de invitaţi, iţi poţi aduce colaboratorii şi angajaţii în cadrul unui eveniment corporate de calitate, poţi organiza conferinţe de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment iţi doreşti.

Salon New York

New York este numele salonului care te face, încă de la intrare, să exclami: „Uau!” Un lobby spaţios cu un bar de interior discret luminat, mobilier de lux şi o garderobă primitoare. Este salutul perfect pentru orice invitat pretenţios. Puteţi amplasa aici fântâni de ciocolată, fântâni de șampanie, candy bar sau piramide de fructe. Imaginaţia este singura barieră pe care o aveţi. Să nu uitaţi asta nici o secundă. Invitaţii vor să fie mereu surprinşi. Le place atât de mult să aibă ce povesti!

Salon Monte Carlo

Monte Carlo. Un cochet salon cu două peluze amplasate de o parte şi de alta a lobby-ului. Veţi aprecia mobilierul stil Chesterfield care inspiră eleganţă şi clasicism. Barul de interior fin luminat este cu totul la dispoziţia Dvs şi a invitaţilor iar salonul vă oferă alte numeroase posibilităţi de amenajare a unor decoruri de entertainment. In salonul Monte Carlo întâlnim un spectaculos candelabru cu cristale de Bohemia dar şi picturi murale cu foita de argint. Între 140 şi 200 de invitaţi se pot bucura de ospitalierul salon Monte Carlo care mai are un mic secret: pe peluză se poate amenaja un colţ tradiţional românesc, invitaţii fiind cu adevărat încântaţi de proţapul care răspândeşte un miros irezistibil. O “mică Românie” creată din suflet.

Salon Grand Ballroom

Grand Ballroom. Prin îndepărtarea peretelui despărţitor dintre saloanele New York si Monte Carlo aveţi la dispoziţie 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 săli de baie, 4 baruri de interior şi, chiar zona traditionala pentru proţap. Între 350 şi 700 de invitaţi se pot bucura de un eveniment de proporţii. Când aveţi în plan un eveniment de amploare, la Ambasad’Or Events primiţi tot ce este omeneşte posibil de la o echipă profesionistă gata să rezolve orice „task” pe care-l aveţi. Suntem obsedaţi de detalii şi ne dorim ca orice invitat care ajunge la Ambasad’Or să respire Luxul Suprem.

Salonul Broadway

Salonul Broadway –unde se pot organiza evenimente private cu până la 120 de invitaţi. Designerii cei mai buni s-au întrecut în a crea acest spaţiu. Prietenos dar în acelaşi timp util, extrem de luxos dar fără a fi opulent, Broadway împrumută câte puţin din personalitatea sa fiecărui invitat care îi trece pragul. Pereţi lambrisaţi cu lemn masiv şi capitonaţi cu piele, aceleaşi materiale fiind folosite şi la manufacturarea scaunelor pe care invitaţii Dvs. trebuie să se simtă confortabil. În restaurantul Broadway veţi întâlni cel mai mare şi mai spectaculos bar din întreg Complexul Ambasad’Or: luminile multicolore vor face atmosfera atât de plăcută încât invitaţii nu se vor mai lăsa duşi acasă.

Pavilion vara

Pavilionul de vară – love is in the air…
Excelent pentru organizarea unei nunţi fastuoase, are în componenţa sa un cort şi piscină care pot găzdui până la 500 de persoane. Orice scenariu poate fi pus în aplicare pentru ca nunta să fie de neuitat.

Oaspeţii pot fi întâmpinaţi pe marginea piscinei cu un cocktail, apoi se pot relaxa şi socializa protejaţi de baldachinele cu canapele din piele. Covorul roşu, flancat de coloane albe greceşti unite de un cordon fin de culoare roşie poartă paşii invitaţilor spre ceea ce are mari şanse să fie Nunta Anului.
Vă imaginaţi un foc de artificii deasupra piscinei? Îl puteţi face. Şi va fi absolut spectaculos. Cerul “va lua foc”şi va răspândi vestea nunţii voastre.


Cele mai noi