Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Ambery Hall

Ambery Hall

Ambery Hall este un salon nou, special destinat organizarilor de evenimente ( nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc. ). Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri.

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall, inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare si spatii verzi generoase.
Ambery Hall ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Restaurante nunta

Str. Bucuresti Nord, 15-23, Pipera Voluntari, Ilfov ( in incinta Swan Office Park )

0722 163 270 - Gabriel Damian, 0726 232 259 - Daniel Petrescu, 0725 928 752 - Catalin Bilan

www.amberyhall.ro

Cere informatii

Servicii

Restaurante nunta

Ambery Hall si-a propus sa ofere clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

In completarea ofertei de preparate culinare ( retete romanesti si internationale ), Ambery Hall va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:
wedding planner, aranjamente florale pentru salon si biserica, decoratiuni speciale, muzica pentru evenimente ( formatie, DJ, artisti consacrati, cvartet ), sonorizare, scena, lumini, servicii foto - video, hostess, dansatori, ursitoare, clowni, magician, stand-up comedy, fantana de ciocolata, sculpturi in gheata si bar de fructe.


Cele mai noi