Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Aristocrat Events

Aristocrat Events

Daca sunteti in cautarea spatiului perfect pentru locatie nunta sau alt tip de eveniment cu desfasurarea in Bucuresti, va aflati in locul potrivit. Va propunem o incursiune in orasele celebre ale lumii, reprezentate in cadrul Centrului de evenimente de lux din Bucuresti – Aristocrat Events Hall.

Aristocrat Events Hall dispune de un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment si perfect pentru orice tip de ceremonii, de la locatie nunta pana la petreceri corprative si evenimente mondene.

Ideal pentru locatie nunta
Centrul de evenimente Aristocrat Events Hall are capacitati cumulate in saloane nunta de 850 de locuri la mese, avand in componenta doua facilitati alimentare complexe, dotate cu utilaje de ultima generatie pentru deservirea ireprosabila pentru o locatie nunta si alte evenimente de top.

Restaurante nunta

Soseaua Pipera Nr. 48, Sector 2, Bucuresti

0733 880 756; 0733 880 757 (zilnic 10.00 - 19.00)

www.aristocrat-events.ro

Cere informatii

Servicii

Restaurante nunta

Restaurant nunta de top
Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant nunta de prima clasa dar care se adapteaza la cerintele organizarii remarcabile oricarui tip de eveniment de top.

5 Saloane de lux
Cinci saloane nunta de lux perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Aveti nevoie de o locatie nunta sau orice alt eveniment intr-un spatiu ideal in Bucuresti? Nimic mai simplu!

Cere o oferta pentru meniu nunta sau intreaba pe Chef despre ofertele speciale si despre cum poti sa alcatuiesti propriul meniu!


Meniu Nunta Special - 59 Euro/pers.
Meniu nunta 1 - 65 Euro/pers.
Meniu nunta 2 - 78 Euro/pers.
Meniu nunta 3 - 92 Euro/pers.
Meniu nunta Bauturi


Cele mai noi