Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Casa Vogue Mariage

Casa Vogue Mariage

Casa Vogue Mariage iti ofera servicii de calitate, utilizand cele mai fine si elegante materiale in domeniul fashion. De asemenea, echipa Casa Vogue Mariage ,o echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie pentru a va indeplini pana si cele mai mici “mofturi” privind rochia pe care ati dorit-o pentru a va face sa va simtiti cat mai confortabila si admirata.

Atmosfera relaxanta si profesionalismul de la Casa Vogue Mariage va vor diminua stresul cautarilor si emotiile pentru gasirea rochiei visate.

Va asteptam cu drag la Casa de moda Casa Vogue Mariage unde intreaga echipa de profesionisti in domeniu va vor consilia in gasirea rochiei perfecte

Rochii de mireasa

PALATUL BRAGADIRU, Calea Rahovei Nr.147-153, Sector 5, Bucuresti

+40727 358354 +40727 358354

http://casavoguemariage.ro

Cere informatii

Servicii

Rochii de mireasa

Rochiile de mireasa din colectiile Casa Vogue Mariage sunt elegante,fine,senzuale,vaporoase,romantice,stil printesa,stil sirena,stil A,iar paleta de culori consta in alb,champagne,ivory,deep ivory si roz.

Cu prezentari la Paris cat si la New York,Casa Vogue Mariage s-a remarcat printr-o gama variata de rochii de mireasa,modele unicate realizate din dantele atent selectionate ,voaluri de matase ,tafta,voal de organza,tull,cat si din satin imperial de cea mai buna calitate.


Cele mai noi