Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Centrul Shakti

Centrul Shakti

“A exprima Shakti, înseamna sa fii liber si împacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”, pornind de la acest gând, noi propunem o abordare complexa clientilor nostri.
Shakti a creat o oază de pace în tumultul bucurestean.

Centrul vă ofera posibilitatea de a vă îngriji atât de frumusetea exterioară, prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare (coafor, cosmetica, machiaj de ocazie, machiaj mirese, masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic etc ) cât si de cea interioară, prin intermediul unor servicii cum ar fi reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniosacrala etc.Astfel, centrul va ofera mult mai mult decat un salon de coafura sau un salon de cosmetica obisnuite.

‘Shakti’ este un cuvant de provenienta sanscrita si vine de la verbul ‘shak’ – ‘a putea’, acesta reprezinta forta divina si este energia cosmica primordiala, fortele dinamice care se afla in spatele miscarii intregului Univers.

Shakti este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii.

Astfel, Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regăsi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personală. Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un tărâm al linistii interioare si al armoniei.

Beauty

str.N.Beldiceanu, nr.7

0755069569

www.centrulshakti.ro

Cere informatii

Servicii

Beauty


Cele mai noi