Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Coriolan

Coriolan

Coriolan inseamna pasiune, promisiune, dragoste si poveste. Coriolan iti povesteste despre aur, bijuterii si alte zane bune, pentru ca tu sa afli cele mai noi informatii, sa primesti cele mai bune sfaturi de la specialisti si sa te poti bucura de recomandari pentru bijuteriile potrivite tie sau celor dragi.
Indeplinind promisiunile a peste 80.000 de cupluri, Coriolan este producatorul roman nr. 1 in verighete si inele de logodna. Cea mai mare importanta este acordata in continuare unui standard ridicat, fara compromisuri.

Str. Bibescu Voda nr. 2, Sector 4 Piata Unirii, langa Dealul Mitropoliei

0733 0041 70

http://www.coriolan.ro/

Cere informatii

Servicii

Accesorii Mireasa

Bijuterii de mireasa - In septembrie 2013, am lansat o colectie speciala de bijuterii cu perle, dedicata evenimentelor romantice si intitulata sugestiv: Coltul Miresei. In fiecare magazin Coriolan, poti gasi de acum un spatiu special amenajat unde sa probezi si sa alegi bijuteriile cu perle care se potrivesc cel mai bine cu rochia ta si cu felul in care tu vezi eleganta.


Verighete

Iubirea este cel mai pur sentiment. Iar cand acesta este adus in fata altarului, trebuie incununat cu simbolul perfectiunii in aur, deci cu verighetele care vi se potrivesc voua. Modelele noastre pot fi realizate in orice combinatie de culori de aur si pot fi comandate cu sau fara pietre pretioase. Pentru ca voi sunteti unici. Iubiti-va mult!


Inele de logodna

Inelul de logodna este simbolul iubirii desavarsite! Noi va oferim inele de logodna perfecte pentru jumatatea voastra. Puteti comanda orice model, fie din aur galben sau din aur alb, fie de 14k sau de 18k. Si pentru ca iubirea dintre voi e unica si pretioasa, toate inelele de logodna au diamante veritabile si pot fi comandate in orice marime.


Cele mai noi