Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Cosmin Florescu

Cosmin Florescu

Sa cream impreuna momente memorabile! Fotografiile mele sunt rezultatul pasiunii si al entuziasmului pe care sunt convins ca il impartim in ceea ceea ce priveste acest moment unic din viata voastra. Imi doresc ca fotografiile sa va reprezinte, sa spuna povestea voastra, unica, inegalabila si intima.

Fotograf nunta

Str. Emanoil Porumbaru, Nr 25A, Sector 1, Bucuresti

0723 203 980

www.cosminflorescu.ro/

Cere informatii

Servicii

Fotograf nunta

Sunt de profesie informatician, probabil de aici si pasiunea mea pentru tehnica (fotografica), un curios incurabil si pur si simplu indragostit de fotografie
De aproximativ 3 ani zi si noapte visez la urmatoarea mea fotografie. Dar pentru ca si in fotografie ca si in muzica, ca si in informatica exista reguli si multi factori de ordin tehnic am ales sa urmez cursurile de fotografie si fotografie de nunta predate de Adrian Nasturica si cursul de editare high end predat de Alex Chinschi in cadrul scolii New Age.

In rest va mai pot destainui ca am 27 de ani, sunt o fire extrem sociabila, impulsiva si plina de optimism. Imi face mare placere sa cunosc oameni noi si de aceea am ales sa fac fotografie de eveniment (fotoreportaj).

In incheiere va las cu un citat drag mie: "Poate sa dispara stralucirea soarelu; cand e lumina in suflet, noi gasim in inima noastra ceea ce ne refuza lumea intreaga" (Goethe)


Cele mai noi