Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Formatia Vis

Formatia Vis

Formatie muzica evenimente (nunta, muzica de nunta, botez, party, muzica de petrecere...) !!!

Formatia VIS sustine show-uri muzicale la diverse evenimente publice sau private (nunta, petrecere privata, petrecere firma, receptii), putand fi inclusa in categoria formatii (trupe) cu experienta, alaturi de care distractia este garantata.

Repertoriul formatiei... de toate, pentru toti (muzica usoara internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara), transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem chemati intr-unele de vis.

Formatia noastra activeaza cu preponderenta in Bucuresti, Arges - Pitesti, Valcea, Craiova, Ploiesti, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei.

Formatia Vis este infiintata de catre fratii Adrian si Dan VI┼×ineanu (de unde si numele), alaturi de Cristina (sotia lui Dan), Alex si Mihai.

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional suntem insotiti de instumente si echipamente de ultima generatie, ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.

Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate, nu ezitati sa ne contactati formatia !!!

Formatii nunta

Necompletat

0743 141 838

www.formatia-vis.ro

Cere informatii

Servicii

Formatii nunta

Muzica
Cautati formatii bune (de muzica) pentru diverse evenimente publice sau private (nunta, petrecere privata, petrecere firma, botez) ? Ne-ati nimerit! Cantam! Cantam muzica usoara internationala, evergreen-uri, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem invitati intr-unele de vis.

Deplasari
Suntem din Pitesti, iar formatia noastra activeaza cu preponderenta in Pitesti, Bucuresti, Craiova, Valcea, Ploiesti, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei.

Sunet
Pentru ca muzica noastra sa sune profesional, suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatie ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii.

Lumini
Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si a crea un show complet , detinem schela si sistem de lumini.


Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate, nu eziati sa ne contactati formatia !!!
Instrumente:

clape (ultima generatie)
percutie (tobe electronice)
chitara
vioara
clarinet
saxofon


Cele mai noi