Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Joie de Vivre

Joie de Vivre

Scoala de dans Joie de Vivre a luat nastere in primavara anului 2010, propunandu-si sa transmita tuturor energie si buna-dispozitie. Acesta a fost si este scopul care ne ghideaza. Iar tineretea, entuziasmul si curajul ne ajuta sa transmitem spiritul Joie de Vivre.

De-a lungul celor doi ani de existenta, am insuflat pasiunea pentru dans zecilor de copii care au participat la cursurile de dans pentru copii, ne-am distrat si am adus energia de care avem cu totii nevoie la cursurile de dans pentru adulti, am creat coregrafii originale pentru fiecare vals al mirilor in parte, iar dansatorii nostri au oferit sarea si piperul zecilor de evenimente la care au participat.

Indiferent de varsta, sexul sau motivul pentru care doresti sa incepi cursurile de dans, la noi vei gasi cursul care sa se potriveasca nevoilor tale. Fie ca vei alege energicele dansuri latino, elegantele stiluri standard, nonconformistul streetdance, exoticele dansuri orientale sau traditionalele dansuri populare, aventura ta in lumea dansului este asigurata!

Cursuri de dans

Str. Delea Veche 16 – 18, Sector 2, Bd. Alexandru Ioan Cuza 39, Sector 1

0726.378.713

www.jdvdance.ro

Cere informatii

Servicii

Cursuri de dans

Valsul mirilor este unul dintre momentele memorabile ale unei nunti. Fie ca alegerea primului dans se indreapta spre elegantul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra.

Cu siguranta doriti sa va surprindeti invitatii cu o coregrafie speciala, care sa emotioneze si sa impresioneze in acelasi timp. Scoala de dans Joie de Vivre va pune la dispozitie sali de dans elegante si instructori cu experienta pentru ca primul dans al nuntii voastre sa ramana de neuitat.

Chiar daca nu ati urmat pana acum cursuri de dans, din experienta noastra, 6 sedinte particulare vor fi suficiente pentru a va deprinde cu pasii de baza ai stilului ales si de a dansa cu naturalete o coregrafie simpla. Daca totusi va doriti un dans cu o coregrafie complexa sau un colaj pe 2 sau 3 melodii, atunci vor fi necesare in jur de 10 sedinte de dans pentru ca dansul vostru sa fie asa cum va doriti.

Consultanta: discutam despre stilurile de dans pe care le puteti aborda si stabilim cea mai potrivita alegere pentru dansul vostru, discutam despre melodiile pe care le puteti alege (in cazul in care nu v-ati hotarat deja asupra unei melodii), ne aratati videoclipuri cu dansurile care v-au placut, discutam despre figurile de dans care va plac, stabilim care este pachetul cel mai potrivit nevoilor voastre, programam prima sedinta de dans etc.

Sedintele 1, 2 si 3: invatam pasii de baza din stilul ales si figurile de legatura pe care le vom utiliza ulterior la alcatuirea coregrafiei, astfel incat sa le puteti dansa cu naturalete in timpul primului vostru dans

Sedintele 4 si 5: invatam sa dansam pe muzica, alcatuim coregrafia si prelucram melodia pentru a o aduce la forma finala

Sedinta 6 (la sala sau la locatia de desfasurare a nuntii): in timpul repetitiei dansului, corectam micile greseli si adaugam cateva elemente de expresivitate


Cele mai noi