Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - N-trance Wedding

N-trance Wedding

Un eveniment special poate ramane multa vreme in memoria Dvs. De aceea noi suntem atenti la fiecare detaliu. Intotdeauna micile detalii fac diferenta.
Este foarte usor sa fii creativ cand vorbesti de evenimente, insa mai important este sa reusesti sa transformi imaginatia in realitate.
Fie ca este vorba de o nunta sau o petrecere, agentia N-trance Wedding abordeaza fiecare eveniment cu maxima seriozitate si creativitate. Va propunem o gama variata de servicii, accesorii si decoratiuni care vor da un plus de eleganta evenimentelor importante din viata Dumneavoastra.
Specialistii nostri vor fi incantati sa va sfatuiasca care sunt serviciile potrivite pentru evenimentul Dumneavostra.

Strada Toamnei, nr. 125, sector 2, Bucuresti

0721131761

www.nunta-petrecere.ro

Cere informatii

Servicii

Buchete de mireasa

Buchetul de mireasa este unul dintre acele detalii care are o foarte mare insemnatate pentru mireasa, fiind ales cu mare atentie pentru a garanta efectul vizual.
Buchete mireasa, nu au fost intotdeauna doar frumoase de privit, ci au avut si o semnificatie speciala datorita florilor care il compuneau, si datorita design-ului.


Fotograf nunta

Frumusetea unei nunti ? Toate sunt diferite. Un fotograf profesionist va surprinde momentele importante ale evenimentului Dumneavoastra...
Vom crea "povestea nuntii" imbinand stilurile fotografice si calitatea fotografiilor pentru a releva toate momentele importante, atat cele de care va amintiti, precum si cele de care nu va amintiti.


Cele mai noi