Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Pronovias

Pronovias

Consilierul dvs. personal este gata pentru a te sfatui si a te ajuta. Vino la adresa noastra, CALEA VICTORIEI 44-46 BUCURESTI si gaseste rochia la care ai visat.

Calea Victoriei nr 44 - 46, Bucuresti

0729881429

http://www.pronovias.com/

Cere informatii

Servicii

Rochii de mireasa

Pronovias Group are peste 4.000 de magazine cu rochii de mireasa in 72 de tari. Pronovias Group produce si distribuie marcile Pronovias, Manuel Mota, San Patrick, La Sposa, Atelier Diagonal, White One, Elie by Elie Saab si Valentino Sposa. La magazinul din Bucuresti vei gasi o gama variata de rochii de mireasa, rochii pentru diferite ocazii, incaltaminte si accesorii. Aici vei gasi specialisti care te indruma sa alegi rochia potrivita pentru casatorie, impreuna cu cele mai frumoase accesorii si pantofi.


Accesorii Mireasa

La magazinul din Bucuresti vei gasi o gama variata de rochii de mireasa, rochii pentru diferite ocazii, incaltaminte si accesorii. Aici vei gasi specialisti care te indruma sa alegi rochia potrivita pentru casatorie, impreuna cu cele mai frumoase accesorii si pantofi.


Rochii de seara

Rochiile din gama cocktail de la Pronovias pot fi tinuta ideala pentru cununia civila, pentru nasa sau pentru mamele mirilor.


Cele mai noi