Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Organizare nunta - Suzana Visan

Suzana Visan

Ce sentiment ai prima data cand te gandesti la o mireasa? Feminitate, prospetime ,frumusete, delicatete, unicitate, puritate, iubire, magie, basm…? Si lista inca mai poate continua…
Cam acestea sunt elementele pe care eu, in calitate de make-up artist, caut sa le reprezint artistic prin machiaj atunci cand o mireasa apeleaza la mine.

Beauty

Bucuresti

0724.295.130

http://www.suzanavisan.ro/

Cere informatii

Servicii

Beauty

Machiajul de mireasa este de preferat sa fie unul natural, care sa scoata in evidenta frumusetea naturalainsa trebuie sa arate bine si in poze. La urma urmei, prin intermediul pozelor iti vei aduce aminte de aceste clipe.
Eu urmaresc sa scot in evidenta anumite trasaturi folosind nuante pastelate, care pot fi sidefate sau mate, calde sau reci, in functie de fiecare tipologie in parte. De remarcat este ca machiajul de mireasa este de recomandat sa aibe o linie clasica, care nu se va demoda niciodata . Astfel, imaginea ta de mireasa va ramane in timp mereu actuala.
Dar, exista, bineinteles, si mirese atipice care doresc contuarea ochilor mult mai puternic, sau evidentierea contrastului cu buzele. Am intalnit si mirese care doreau un machiaj smokey eyes, pe care l-am adaptat in final machiajului de mireasa printr-o alta formula, pastrand din nota smokey. Aceasta nu este o greseala, tocmai de aceea este nevoie de o comunicare foarte buna cu clientul.


Cele mai noi