Agentii Nunta

Organizare evenimente si ceremonii.

Verighete

4 rezultate pentru verighete

Atcom Bucuresti

Verighete atcom este locul unde va alegeti cele doua inele cu semnificatii puternice de dragoste care va vor uni destinele, la noi veti primi cele mai bune sfaturi in alegerea verighetelor, puteti gasi modele variate pentru gustul fiecaruia, stil elegant, romantic, clasic, sport, extravagant etc. cu pietre pretioase si fara, cu combinatii de culori a aurului, galben, alb, roz si simple.

Coriolan Bucuresti, Iasi

Iubirea este cel mai pur sentiment. iar cand acesta este adus in fata altarului, trebuie incununat cu simbolul perfectiunii in aur, deci cu verighetele care vi se potrivesc voua. modelele noastre pot fi realizate in orice combinatie de culori de aur si pot fi comandate cu sau fara pietre pretioase. pentru ca voi sunteti unici. iubiti-va mult!

Saint Maurice Bucuresti

Sutele de modele de verighete distribuite in cele 12 colectii sunt menite sa dea celui mai important moment din viata voastra o atingere de eleganta durabila. un configurator de verighete sta de asemenea la dispozitia celor ce isi doresc propriul model unicat.

Sebastian Gold Bucuresti

Produsele se pot executa dupa modelele existente in baza de date a atelierului sau dupa orice model adus de client. acestea se pot efectua din aur de 14k, 18k sau platina 950. magazinul sebastian gold se afla in incinta magazinului victoria, la parter. mirela si viorel andrei va asteapta pentru a va oferi cele mai vechi si noi modele de verighete. atelierul magazinului de bijuterii executa orice ...